Ρουτίνα ομορφιάς για λάμψη

Δώσε στο δέρμα σου μια υγιή λάμψη κάνοντας 3 άπλα βήματα



Σε ενδιαφέρει να έχεις άψογη επιδερμίδα αλλά πολλές φορές αυτό μοιάζει αδύνατον?
Μπορεί να χρησιμοποιείς πολλά και διαφορετικά προϊόντα συμπεριλαμβανόμενου του καθαριστικού & του τόνερ αλλά δεν λειτουργεί όπως περίμενες, ξοδεύοντας αρκετά λεφτά χωρίς επιτυχία.
  
1.Επένδυσε σε ένα ήπιο καθαριστικό.
Στην αγορά θα βρεις αρκετά, πολλά από αυτά ισχυρίζονται ότι θα αφαιρέσουν την λιπαρότητα, άλλα στην βαθιά ενυδάτωση της κ.τ.λ
η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεσαι όλα τα επιπλέον συστατικά, δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά μπορεί να φράξουν τους πόρους σου ή ακόμη και να σου προκαλέσουν ξηρότητα.
Δοκίμασε ένα ήπιο καθαριστικό που προορίζεται για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, αυτά εμπεριέχουν ότι ακριβώς χρειάζεται το δέρμα σου χωρίς να το επιβαρύνει.

2.Καθημερινή ενυδάτωση.
Όποιον τύπο επιδερμίδας και αν έχεις, αυτό το στάδιο δεν θα πρέπει να το παραλείψεις. Η ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας του δέρματος. Επέλεξε μια ενυδατική βασισμένη όπως και το καθαριστικό σου, χωρίς να φράζει τους πόρους.

3.Μην το παρακάνεις.
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που πιστεύουν πως είναι μια καλή ιδέα να πλένουν αρκετά συχνά το πρόσωπο τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ξηρότητα και τον ερεθισμό της επιδερμίδας. Δυο φορές την ήμερα είναι αρκετές για να παρέχεις στο δέρμα σου ότι ακριβώς χρειάζεται, χρησιμοποιώντας αυτές τις τρείς απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να δεις πως δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία σε πολλά υποσχόμενα καλλυντικά για να έχεις ένα υγιή και λαμπερό πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου