App #relationship

Σχέσεις Vs smartphones









Ας μην κοροϊδευόμαστε, η σημερινή εικόνα είναι πολύ οικεία σε όλους μας πλέον. Ζούμε στην κατάχρηση της τεχνολογίας που δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι από εμάς.
Τα ζευγάρια πλέον νοιάζονται για τα social media, για τι post θα ανεβάσουν στο facebook και τι φίλτρα θα μπουν στο instagram.
'Ενα ψηφιακό παιχνίδι που σε κάνει να ξεχνάς την πραγματική ζωή..

Ζευγάρια βγαίνουν έξω για να ζήσουν δήθεν τον έρωτα τους, ξεχνώντας να μιλούν, να κοιτάζονται και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους..και ας μην γίνομαι τόσο ρομαντική, ξεχνούν ακόμα να λύσουν και τα προβλήματα τους! Βλέπεις το σερφάρισμα έχει πάρει τα σκήπτρα της βασιλείας.

Στο κρεββάτι παιδιά τι γίνεται?
Ο έρωτας που είναι? Ναι φτερά έχει το ξέρουμε όλοι ...αλλά μάλλον για να την κάνει! Εδώ εμφανίζεται το ανικανοποίητο, το άγχος και η κατάθλιψη που καραδοκούν πίσω από κάθε "κλικ" του κινητού σου!!

Δεν λέω είναι ωραίος εθισμός αλλά δεν παύει να είναι εθιστικό και ότι είναι εθιστικό στην υπερκατανάλωση του είναι και κακό. Ζήστε στον ελάχιστο χρόνο που έχει απομείνει στην σημερινή εποχή που ζούμε, ας είναι τουλάχιστον ουσιαστικές και πραγματικές αυτές οι στιγμές ...για αυτό σηκώστε το κεφάλι σας και κοιτάξτε γύρω σας την πραγματική ζωη.
Θα συμφωνήσετε όλοι πως είναι καλύτερα έτσι τα πράγματα, ας μην αφήσουμε αυτό το καλοστημένο παιχνίδι να μας καταβάλλει.


Πηγή εικόνας: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου