ItStyle makeup Corfu

Lovely Makeup Shop



Το ItStyle μας έρχεται από την αγαπημένη γειτονική Ιταλία, συγκεκριμένα από το Μιλάνο την πόλη της δημιουργικότητας και της γοητείας. Γιατί στο στιλ δεν είναι μόνο στα ρούχα αλλά από την κορυφή έως τα νύχια.

Λίγα λόγια για εμάς:
Είναι μια εταιρία Franchise που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μακιγιάζ και αξεσουάρ, προϊόντα που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Με σεβασμό και αγάπη στην υγεία του δέρματος, η εταιρία δεν χρησιμοποιεί parabens και σιλικονούχα υλικά, όπως επίσης δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, ακολουθώντας την ευρωπαϊκή νομοθεσία που διεθνώς επιβάλλονται αυστηροί παράμετροι για την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας.

Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο υποκαταστήματα του ItStyle, ένα στην υπέροχη Κέρκυρα και άλλο ένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. 
Έχω την χαρά και την τύχη να βρίσκομαι στο ItStyle makeup της Κέρκυρας, ένα χώρο που περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται την γυναίκα, που λατρεύουν το style και την κομψότητα. Ελάτε στον χώρο μας να μας γνωρίσετε, να μας ρωτήσετε, να μάθετε και στην συνέχεια είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσετε τα προϊόντα μας, όπως τα αγάπησα και εγώ! 

Με το ItStyle δεν βαριέσαι ποτέ, κάθε μήνας είναι έκπληξη...πολλά δώρα & προσφορές σας περιμένουν!!! Ακολουθήστε μας στο Facebook & στο Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις προσφορές, τα δώρα αλλά και τους διαγωνισμούς μας.






Because is your ItStyle 







Οδός: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 42, Κέρκυρα
Τηλ. επικοινωνίας: 26610-44619
Ώρες λειτουργείας: Δευτέρα με Παρασκευή 9-9
Σάββατο 9-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου