Use your Corrector

Concealer
Πως δουλεύεται σωστά?



Ας δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα κονσίλερ & το colour corrector μας. Αρχικά να θυμάστε πως τοποθετείται πριν το foundation μας. Να επισημάνω πως το βασικό κονσίλερ που είναι για να δώσει φως κάτω από τα μάτια και σε άλλα σημεία του προσώπου, μπαίνει μετά το foundation. Πιο αναλυτικά η χρωματική παλέτα και η χρήση της, εδώ:

Concealer
Βασικό προϊόν. Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και κρύβει ατέλειες. Δίνει φως σε συγκεκριμένα σημεία όπως γύρω από την μύτη, στα χείλη και στο σαγόνι. Η απόχρωση του πρέπει να είναι κίτρινη και όχι άσπρη για να δείχνει πιο φυσικό στο τελικό σύνολο. Το καλύτερο είναι να βρούμε 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από το foundation που χρησιμοποιούμε.

Πράσινο κονσιλερ
Το πράσινο κονσίλερ εξουδετερώνει οποιαδήποτε κοκκινίλα στο πρόσωπο όπως ακμή, σπυράκια, ευρυαγγείες. Ξεκινήστε βάζοντας στα σημεία που έχουν ανάγκη, μετά δουλέψτε από πάνω ένα κονσιλερ στο χρώμα του δέρματος. Όταν έρθει η ώρα του foundation δουλέψτε ταμποναριστά, διαφορετικά αν τρίψετε θα αφαιρέσετε το καμουφλάζ που μόλις κάνατε. Πουδράρεται, έτοιμες χωρίς ατέλειες.

Πορτοκάλι+Κίτρινο κονσίλερ
Ιδανικό χρώμα για την κάλυψη των μπλε/μαύρων κύκλων, για τους μώλωπες, μελανιές και κηλίδες του δέρματος. Δουλεύουμε πάντα ταμποναριστά στην επιφάνεια που θέλουμε να καλύψουμε και με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε με το ανοιχτό κονσίλερ, ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ μας.

Μοβ κονσιλερ
Ουδετεροποιεί κάθε κιτρινωπή ατέλεια, ιδανικό αν είσαι αρρωστούλα ή χλωμή. Φωτίζει τις σταρένιες επιδερμίδες στα σημεία που χρησιμοποιείται.

Μην υπερβάλλετε στην ποσότητα για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Εκτός του κονσίλερ, το colour corrector το δουλεύω με το δάχτυλο πολύ απαλά και πάντα ταμποναριστά, καθώς η θερμοκρασία του δέρματος βοηθάει να απορροφηθεί και να αναμειχθεί πιο γρήγορα το προϊόν. Τέλος σταθεροποιώ με πούδρα.

happy face

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου