Happy Father's Day

Γιορτή του πατέρα 18 Ιουνίου 2017

















Η γιορτή του πατέρα είναι μια κινητή εορτή κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου προς τιμήν του πατέρα για τον ρόλο του, τις αξίες στην οικογένεια και συμπληρωματική μαζί με την γιορτή της μητέρας, που ο στόχος του εορτασμού είναι για να υπογραμμισθεί η αξία του ρόλου του πατέρα και η ισάξια σπουδαιότητα του με αυτόν της μητέρας.

Για πολλούς ακόμα είναι άγνωστη σαν γιορτή, που καλό κατά την γνώμη μου θα ήταν να την περάσουμε στις νέες γενιές και να την γνωρίσουν με την σειρά τους γιατί είναι πολύ όμορφο να λέμε 'ευχαριστώ' σε έναν άνθρωπο που μας έφερε στην ζωή και μας στηρίζει καθ' όλη την διάρκεια της.

Σήμερα τιμούμε τον πατέρα, τον άνθρωπο που μας δείχνει τον σωστό δρόμο για να πορευτούμε στην ζωή μας, πως να αποφύγουμε τα λάθη, πως να είμαστε ικανοί να σταθούμε στα πόδια μας και να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Είναι ο ΉΡΩΑΣ μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τιμήν τους, που μας μεγάλωσαν με τόσο κόπο και θυσίες.

Πατέρα μου σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα με δίδαξες, για την αφοσίωση σου στην οικογένεια, για την αμέτρητη αγάπη που μας δωρίζεις, για τις αλόγιστες ώρες που δουλεύεις για να μην μας λείψει τίποτα έως και σήμερα, για όλες τις θυσίες και τις στερήσεις που έχεις ζήσει στην ζωή σου και όλα αυτά για χάρη μας, για τον θεσμό της οικογένειας που πίστεψες, δημιούργησες και σήμερα είσαι ένα ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση! Για έμενα την, κόρη σου πάντα θα είσαι ο καλύτερος άντρας και πατέρας όλου του κόσμου!
Σ' αγαπάω με όλη μου την ψυχή!

Χρόνια Πολλά υπέροχοι μπαμπάδες όλου του κόσμου!

Πηγή εικόνων:Google, Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου