Brushes

Makeup tools



Πινέλα! Τα χρήσιμα εργαλεία σου για ένα σωστό μακιγιάζ. Εάν θες να έχεις άψογο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου και οι φίλες σου να σε ρωτούν εάν σε έχει βάψει επαγγελματίας Makeup Artist, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στα πινέλα σου. Όπως λέει και ένα λαϊκό ρητό: Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.

Μπορεί να σου φαίνονται ακριβά, δεν είναι έτσι όμως διότι θα τα έχεις για πολλά χρόνια, για να σε ομορφαίνουν ακόμα πιο πολύ. Μιλώντας για αυτά, μην βιαστείς να πάρεις ότι πιο φτηνό βρεις, το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου δεν θα είναι καλό, όπως επίσης θα σου κοστίσει περισσότερο από όσο νομίζεις. Γιατί?

Πολύ άπλα τα κακά συνθετικά/φτηνά πινέλα έχουν την τάση να απορροφούν πολύ περισσότερο προϊόν από αυτό που θα έβαζες με ένα καλό πινέλο από φυσική ή καλή συνθετική τρίχα. Δεύτερον θα αρχίσουν να μαδάνε, τρίτον θα γεμίζεις παντού τριχούλες και δεν θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Γιατί να μπαίνεις σε μια διαδικασία που δεν χρειάζεσαι? Τέλος θα τα πετάξεις και θα αναγκαστείς να αγοράσεις καινούργια, διπλός κόπος, διπλά έξοδα!

Φυσικά δεν λέω να πας να πάρεις όλα τα πινέλα με μιας. Κάθε φορά αγόραζε από ένα ή δυο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχεις ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων. Άρχισε με το πινέλο ή το αυθεντικό beauty blender για το foundation σου. Θα εκπλαγείς με την εφαρμογή τους! Δες παρακάτω μερικές από τις δοκιμασμένες και αγαπημένες μου εταιρίες.



https://www.facebook.com/pg/itstylecorfu/photos/?tab=album&album_id=1843919089186818

http://www.cherrybox.gr/real-techniques?utm_source=search%20-%20real%20tech&utm_medium=search%20-%20real%20tech&utm_term=real%20techniques&utm_campaign=Search%20Real%20Techniques&gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_BGTfycYgx7GGnyGpjqWP-PDyvUWQL2R1V6OHDrAQkdxoCDFbw_wcB

https://gr.kryolan.com/proionta/molyvia-pinela/pinela

http://www.maccosmetics.gr/product/13802/48619/125-split-fibre-dense-face-brush-fruity-juicy?
gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_Bf4sAZXImMyBwzdzrkhrxLhdH2Ur__bUAXBaU1Lb4fRoCCZnw_wcB

https://www.sephora.gr/el/brands/4-beauty-blender?gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_B5nqS6K6O2Ox_uWbeKVuzHMd8Yd3FAcPg3440MQYb3BoCv3Pw_wcB

Πηγή εικόνας:Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου