Beauty of the soul

Beauty



Ομορφιά..
για πολλές και πολλούς η έννοια αυτή αφορά το εξωτερικό κομμάτι, η ουσία και η πραγματική ομορφιά όμως βρίσκεται στο εσωτερικό, στην ψυχή μας.

Τις περισσότερες φορές η εικόνα είναι αυτή που μας κινεί το ενδιαφέρον για κάποιον, η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον πρώτο ρόλο, ένα ρόλο που κατά την γνώμη μου κρατάει πολύ λίγο.

Αμέσως μετά ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας του ατόμου που είτε θα μας μαγέψει με την ομορφιά της ψυχής του ή θα μας βυθίσει σε ένα σκοτεινό κόσμο.

Μια γυναίκα όταν επενδύει μόνο στο εξωτερικό κομμάτι, στην ομορφιά της, στην εικόνα της, ξεχνώντας να δουλέψει τον χαρακτήρα της, παραμένει επιφανειακή. Γιατί νιώθει θεά με αυτό που είναι. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους. Κανένας δεν θέλει να έχει για σύντροφο ένα άτομο που με κάθε του πράξη αποδεικνύει μια άσχημη συμπεριφορά.

Επένδυσε στην ομορφιά της ψυχής! Όσο όμορφο και αν είναι το περιτύλιγμα του δώρου, παραμένει περιτύλιγμα, η ουσία βρίσκεται μέσα στο κουτί. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ:



Πηγή εικόνας:Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου